Назад
Журнал

Чим замінити Chat GPT: топ ефективних ШІ програм для роботи

Всі звикли користуватись цим популярним інструментом. І це не дивно, адже це зручно, швидко і не потребує зусиль. Але окрім нього є ще багато цікавих і в дечому ефективніших ШІ інструментів, які орієнтовані на певну ціль. Про них ми сьогодні і поговоримо

Добірки
Добірки
Чим замінити Chat GPT: топ ефективних ШІ програм для роботи
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
17/1/2024
Тривалість
10 хв

Коли справа доходить до автоматизації завдань, створення контенту та розробки рішень для конкретних проектів, ChatGPT був широко протестований людьми по всьому світу. Але цей чат не єдиний хороший помічник на ринку.

Топ  ШІ інструментів, які допоможуть покращити ефективність роботи

ADcreative.ai

Платформа зі штучним інтелектом, призначена для свторення рекламних креативів і пропонує широкий спектр можливостей для підвищення ефективності та результативності рекламних кампаній. Декілька переваг:

  • Інструменти на основі штучного інтелекту, які можуть автоматично генерувати рекламні тексти, заголовки та креативний контент на основі попередньо визначених параметрів, інформації про аудиторію та цілей кампанії
  • Вдосконалені алгоритми для оптимізації та покращення зображень і відео, щоб зробити їх візуально привабливішими та цікавішими для цільової аудиторії
  • Використання машинного навчання для аналізу поведінки та вподобань користувачів, що дозволяє створювати максимально персоналізовані та таргетовані рекламні матеріали, які резонують з конкретними користувачами.
  • Аналітика креативних показників на основі штучного інтелекту, що надає дієві рекомендації щодо вдосконалення та оптимізації для підвищення загальної ефективності кампанії
  • Впровадження алгоритмів штучного інтелекту для забезпечення відповідності рекламних креативів галузевим нормам і стандартам безпеки бренду, що знижує ризик появи невідповідного контенту або повідомлень
ШІ

Quilbot

Це інструмент для перефразування та рерайтингу, який використовує штучний інтелект, щоб допомогти користувачам перефразувати та покращити їхній контент. Підходить для англомовних текстів і має ряд плюсів:

  • Чудово рерайтить та перефразовує текст, дозволяючи обрати синоніми до підібраних слів
  • Різні режими, що дозволяють користувачам обирати рівень складності рерайтингу.
  • Пропозиції на основі штучного інтелекту для покращення структури речень, зв'язності та загальної якості письма.
  • Базові функції перевірки граматики для виявлення та виправлення поширених граматичних помилок у тексті.
  • Інструменти, які допоможуть користувачам уникнути ненавмисного плагіату, створюючи унікальний та оригінальний контент.
штучний інтелект

ElevenLabs

Це платформа на основі штучного інтелекту, яка допомагає із генерацією голосу. Тобто ви можете написати текст на будь-якій мові і обрати той голос, який вам буде найбільше довподоби. Для зручності, всі голоси підписані по стилю вимови та інтонації. Переваги цієї платформи:

  • Генератор голосу ШІ на 29 мовах
  • Ручне регулювання тривалості пауз між мовними сегментами, щоб точно налаштувати темп
  • Перетворення письмового тексту на чудові аудіо доріжки (або навіть аудіо книги)
  • Відтворення окремих звукових фрагментів якщо вас не влаштовує результат.
  • Імпорт у різних форматах, зокрема .epub, .txt і .pdf, та конвертація цілої книги в аудіо.
маркетинг

Maika.ai

Інструмент, який дозволить вам покращити ваш контент-маркетинг. Дозволяє писати мультиплатформний контент всього в кілька кліків. Має:

  • Спеціалізований інструмент для пошуку ключових слів для SEO, який допоможе вам підібрати відповідні ключові слова для оптимізації та підвищення рейтингу вашого сайту.
  • Урізноманітнення ідей, стандартизація структури для різних типів статей для веб-сайтів, соціальних мереж, реклами та задоволення особистих потреб у написанні текстів за допомогою штучного інтелекту.
  • Автоматичне створення контенту відповідно до процесу від генерування ідей, планування до написання детальних статей.
  • Наявність утиліту Maika Extension на робочій веб-сторінці для написання електронних листів, постів у Facebook, анотацій до відео на YouTube, пояснень до тексту
менеджмент

Peppertype.ai

Платформу зі штучним інтелектом, яка допомагає розробляти, створювати та поширювати  контент. Аналог Maika.ai. Чудово підходить для написання SEO-контенту, пише без помилок з перевіркою граматики, а також пропозиціями щодо контенту та додаванням зображень.

  • Допомагає у написанні рекламних текстів, для пошукових систем або просто для публікації в соц мережах
  • Покращення якості написання текстів - перевірка плагіату та граматики
  • Не повторюється у ідеях і допомагає згенерувати контент за декілька секунд
ШІ

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі