Назад
Журнал

Дія Бізнес: можливості про які ви не знали

Дія — це слово на слуху в українців буквально щодня. Адже під ним криється не лише бренд електронного урядування в Україні, а й чудові можливості для малого та середнього бізнесу

Своїм
Своїм
Дія Бізнес: можливості про які ви не знали
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
5/4/2024
Тривалість
10 хв

Якщо у вас є додаток від Дії — ви туди заглядаєте частенько. Проте навіть при цьому, багато хто не знає усіх можливостей Дії і що вона пропонує для бізнесу.

У цій статті ми зібрали для вас цілий список, аби ви могли знайти щось корисне для себе і знати, що в разі чого можете повернутись сюди і знайти все в одному місці

Дія: генерація ідей для бізнесу

А ви знали, що Дія має власний розділ на якому розміщено більше 160 ідей для вашого бізнесу! Це все погруповано і навіть розписано деталі відкриття: особливості, бюджет, а ще є шаблони документів, які необхідні при відкритті власної справи. І що головне — безкоштовно.

дія

До прикладу, тут чудово описано, що потрібно аби відкрити власну агенцію з маркетингу. На старт вам потрібно від 5000 дол. А якщо вам буде щось не зрозуміло — Дія створила спеціалізований словник з маркетингу, де зрозуміло подані важливі поняття у цій сфері. І звісно, на сторінці ви можете знайти шаблони документації, яка необхідна на початку створення маркетингової агенції

дія бізнес

Онлайн навчання для підприємців

Рухаємось далі, і бачимо, що Дія має записані онлайн уроки для підприємців, які допоможуть вам вивчити щось нове, відкрити нові грані та розширити можливості для власного бізнесу. Курси дуже зручно побудовані, розділені на уроки, описані теми та тривалість. Зайшовши, ви вже будете знати, що очікувати і вирішите для себе чи актуально вам витрачати на це час. (проте гадаю, на навчання завжди актуально витрачати власний час та ресурси)

навчання від дія

Також Дія має окремий розділ для тих, хто вже керує бізнесом і хоче оцінити його стан. "Для цього необхідно обрати конкретний вид самотестування і відповісти на декілька питань. Залежно від ваших відповідей система зможе оцінити стан вашого бізнесу і надати конкретні рекомендації від експертів..." - розповідіє Дія

Тестування можна пройти за посиланням

Бізнес для жінок

Якщо ви жінка - підприємець - у Дія для вас є спеціальний розділ. Тут ви можете знайти освітні програми, відповіді на питання, що хвилюють, ідеї для старту бізнесу , а ще довідники та чек листи. І звісно все це у вільному доступі та безкоштовно. Тут точно кожна зможе знайти щось корисне для себе, переглянути свій існуючий бізнес та надихнутись на нові ідеї.

Фінансування

Дуже цікавий та потрібний розділ для тих, хто горить бажанням розпочати власний бізнес, проте немає достатнього фінансування зі сторони. Тож Дія вже попіклувалась про це.

Що ви можете отримати?

  • Мікрогрант для започаткування чи розвитку бізнесу (до 100 000 грн)
  • Грант на впровадження та підтримки Європейського зеленого курсу (до 50 000 євро)
  • Грант на проєкти сталої трансформації (до 50 000 євро)
  • Грант для талановитих українців від KSE Foundation (до 5000 дол)
  • Грант для жінок у сфері Deep Tech (до 75 000 євро)
  • Грант для технологічних ініціатив (до 50 000 дол)
  • Фінансова підтримка для власників пасіки
  • Субгрант для підтримки сімейних господарств молочного напрямку (до 11 000 000 грн)
  • Візійний акселератор «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» (до 400 000 грн)
  • Грантовий конкурс «Роби своє» (до 100 000 грн)

І це ще не весь список! Наразі сервіс містить понад 400 фінансових програм та послуг для бізнесу.

Якщо ви не до кінця впевнені, яка саме програма підійде для вас — ви можете натиснути кнопку “детальніше” і для вас відкриється цілий список відповідей на поширені питання щодо грантів.

гранти на власну справу

Ну і звісно, ви в будь-який момент можете зв’язатись з Дією і отримати безкоштовну консультацію на рахунок усіх ваших питань, які давно хвилюють. У Дія доступні:

  • первинні консультації
  • консультації із просування бізнесу в соц мережах
  • консультації з питань цифрового маркетингу
  • консультація - покроковий план розвитку бізнесу

Та багато інших, хвилюючих вас тем, які з радістю з вами обговорять та дадуть вичерпні відповіді.

отримати грант

Грантова програма від Дія

Якщо ви раптом пропустили — Дія дарує свої гранти на відкриття бізнесу у розмірі до 250 000 грн. Всього 20 хв на подання заявки і  ви вже на пів шляху до створення такої бажаної власної справи. Все відбувається онлайн, проте якщо вам необхідна консультація і ви хочете потрапити на неї офлайн — ви можете звернутись до найближчого відділення Ощадбанку.

Вам необхідно буде прикріпити ваш бізнес план, та якщо ви не знаєте як це робити — Дія підготувала для вас шаблон-приклад.

як отримати грант

Дія: експорт

Якщо для вас дотична тема експорту — тоді у нас хороші новини. Дія має цілу сторінку присвячену цій тематиці. Там ви можете більше дізнатись новин, про сервіси, послуги та інші можливості.

А для натхнення ви можете почитати розділ “історії успіху” і дізнатись історії розвитку різного роду бізнесу

дія для підприємців

Дія: новини та кейси

Розділ, у якому ви знайдете історії, новини, кейси та поради на різноманітні, дотичні до вас тематики. Тут ви можете знайти історії про шляхи розвитку бізнесу, з чого люди починали та як досягнули успіху. Все, аби надихнути вас до нових можливостей

реєстрація в дія

Партнерство та пропозиції для бізнесу

Якщо у вас вже є власний бізнес або ви шукаєте якісь особливі пропозиції для себе — цей розділ точно не залишить вас байдужими.

“Тут ви знайдете багато знижок, акцій та безкоштовних можливостей для підприємців від партнерів Дія.Бізнес. Вже зараз можна отримати знижки на різні онлайн-сервіси, навчальні програми, консультації та переглянути безкоштовні можливості.” — повідомляє Дія

маркетингове медіа

А ще для натхнення та рухання у правильному напрямку - на сайті ви можете знайти маніфест підприємця :) Ось деякі мотивуючі фрази:

  • Я вірю в те, що досягнення усіх цілей можливе.
  • Я навчаю свою команду і не боюся передавати набуті знання
  • У моєї компанії є філософія, місія і візія. Для мене це не просто слова.
  • Я впевнений, що труднощі роблять мій досвід більш значущим, а успіх завжди має бути результатом кропіткої праці.
дія україна

Взагалі Дія завжди приємно дивує чимось новим і радо допомагає малому та середньому укріїнському бізнесу. Радимо час від часу слідкувати за оновленнями від Дія, адже ви зможете знайти там дуже багато корисного для себе та свого бізнесу

дія додаток

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі