Назад
Журнал

Кого ви наймаєте VS Кого ви хочете

В цілому, з назви публікації пропоную зануритись у аналіз. Чи дійсно ті, кого ви наймаєте відповідають тому, чого ви насправді хотіли би?

Маркетинг
Маркетинг
Кого ви наймаєте VS Кого ви хочете
Ангеліна Кравченко

Ангеліна Кравченко

Дата
13/11/2023
Тривалість
5 хв

Точка А в цьому питанні — ваша бажана низка вимог до кандидата, яка має відповідати здоровому глузду, а головне, якісному позитивному результату на виході. Тобто, секретар, яка менеджерує порядок в офісі, проводить співбесіди та веде соцмережі, можливо і є бажанною кандидатурою, але видавати постійний якісний результат та позитивний ріст показників не буде по зрозумілим причинам.

Нам хочеться, щоб маркетолог займався глибокою аналітикою компанї, креативив ідеї, розкручував соцмережі, писав публікації, малював банери…але навіть зустрівши того, хто погоджується на таке, наш бізнес не отримує якісного зросту. В цей час власник бізнесу витрачає гроші та час на те, що в нього є видимість роботи з соцмережами, рекламою, клієнтами і тд.

Тож, по відношенню до себе, буде чесним прояснити для себе свою точку А. Згідно своїх потреб, пріорітетів, фінансових можливостей і тд. І якщо ви наразі маєте потребу в просуванні бізнесу, але обмежений фінансовий ресурс, — знайдіть для себе якісного ppc-спеціаліста, а не «маркетолога на всі руки». Цей крок 100% надасть вам зросту і можливостей додавати до своєї команди інших класних спеціалістів, які будуть посилювати вас.

найм

«Хороший хлопець — не професія». Одна з улюблених цитат бізнесменів. Погоджуюсь. Але як би там не було, нам важливо знайти «своїх». І добре, коли ця інтуіція відчути «свого» хоч трохи оцифрована. Наприклад, мені завжди було легко працювати з тими, хто має технічну освіту. Тому, навіть якщо на співбесіду до мене потрапляли випускники без досвіду роботи, але з технічною освітою, я знала, що щось з цього може вийти. Бо їх хід думок, здатність опрацьовувати інформацію і тд, в цілому мені були вже знайомі і прийнятні, бо ми схожі в цьому. Не формально, а дійсно схожі. Бо ж формально, всі бізнесмени хочуть порядних, кмітливих, добросовісних і тд працівників. Але в реальності самі такими не являються.

Отже, пропоную взяти в роботу наступні дії:

• Список задач, які треба наразі вирішити

• Вивести пріоритетність задач

• Проаналізувати власну спроможність платити за кожен результат, а не середню по ринку

• Вивести від 1 до 3 вакансій, які б вам підійшли. Іноді знаходиш спражній скарб в свою команду, але людина реально добре справляється з 70% задач, які ви запланували. Або 15% задач, таке теж буває. Тут важливо не пропустити «свою» людину і вчасно запропонувати альтернативну пропозицію

Не зраджуйте собі обираючи не тих, тоді і настане ваша особлива власна перемога.

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі