Назад
Журнал

Маркетингове медіа для своїх

“Коли я глибше почала аналізувати українське медіа, я зрозуміла, що знайти щось якісне, варте уваги, яке поєднує у собі маркетинг, новини, бізнес — не так і легко… Тож ідея прийшла сама собою…” - каже Вікторія, засновниця медіа

Маркетинг
Маркетинг
Маркетингове медіа для своїх
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
10/4/2024
Тривалість
7 хв

Ідея створення ANT Media

“Влітку 2023 року я активно займалась розвитком своєї агенції і паралельно робила багато контенту для власного телеграм каналу. Я розуміла, що сьогодні таргетована реклама в соц мережах чи контекстна реклама не дасть 100% результату. Звісно, на все потрібен час, а ще кошти і багато аналізу у поєднанні з терпінням. Та я знаю, що для того, аби про вас говорили — потрібен PR. І я почала займатись пошуком сайтів, які дотичні до маркетингу чи бізнесу аби дізнатись ціни, умови розміщення статті тощо.

Питання до вас: що вам спадає на думку найперше, коли ви думаєте про маркетингові, бізнес чи модні медіа? Forbs? Vogue? TheVillage? Це великі бренди, які за роки свого існування змогли дати користь читачам і мають свою, сформовану та лояльну аудиторію. І звісно, тут можна домовитись за публікацію PR статті, але…  захотіла піти далі.

маркетингове медіа

І українських інтернет видань, які максимально дотичні до маркетингу, мають привабливий вигляд, якісний контент — я знайшла не так багато. Тож ідея прийшла сама собою — чому б не поєднати свою любов до копірайтингу, досвіду в маркетингу та комунікації і не створити власне маркетингове медіа?”

Так, за словами Вікторії, у вересні 2023 на світ з’явилось нове українське медіа про маркетинг, яке активно розвивається, навчає та надихає читачів шукати більше можливостей розвитку бізнесу онлайн, знаходити партнерів та ділитись досвідом з іншими.

Цінності онлайн журналу

“Сьогодні є безліч новинних сайтів, де можна побачити мікс останніх подій в Україні та світі, є багато навчальних платформ, на яких публікують освітні матеріали на ту чи іншу тему, і є змішані сайти, де ми бачимо оголошення, новини, події тощо.

Моєю ціллю було створити таке медіа, де можна буде ділитись практичними порадами, де переважатимуть не новини, а саме публікації про нові можливості, які надихатимуть на ідеї. Хотіла створити платформу, де можна буде знайти відповіді на поширені питання, які дотичні до маркетингу, брендингу чи бізнесу (навіть на, здавалося б, найочевидніші)…”

медіа про маркетинг

Тому через подкасти та статті, ANT Media намагається транслювати те, що навіть попри війну в країні:

  • ми продовжуємо зростати
  • підприємці продовжують активно працювати над розвитком малого та середнього бізнесу задля підтримки економіки та власного росту
  • ви не повинні боятись змінити професію та спробувати себе у новій сфері
  • у вас є надійне джерело, де ви можете безкоштовно дізнаватись про апдейти, тренди, новини маркетингу і вдосконалювати свої стратегії
  • є безліч можливостей для розвитку та відкриття власної справи

Для кого ANT Media

Ми не хотіли б дуже розділяти аудиторії і говорити, що це для вас підійде, а для вас ні. Тож з впевненістю можемо сказати, що наше медіа для всіх.

А особливо цікаве воно буде (та базуючись на наші опитування):

  • для маркетологів чи SMM менеджерів, які в пошуку новин, корисних порад та ресурсів, які вони можуть використати для розвитку своїх проєктів
  • для PR менеджерів, котрі у пошуку нових можливостей для збільшення впізнаваності про бренд або новини компанії
  • для лінкбілдерів або SEO спеціалістів, котрі бажають розмістити вічні посилання на сайті (за дотичними до журналу тематиками)
  • для  підприємців, які хочуть розповісти більше про себе, свій бізнес та охопити ширшу аудиторію

А ще для тих, хто бажає долучитись до журналу як автор, вести свою колонку і ділитись власним досвідом, кейсами та практичними порадами з іншими (при цьому вказуючи місце роботи або локацію, що допоможе знайти потенційних клієнтів або партнерів)

статті про маркетинг

Про що наше маркетингове медіа

Коли ви зайдете на наш сайт, ви відразу зможете побачити останню актуальну статтю, яка буде опублікована на головній сторінці. А зайшовши в розділ “журнал”, ви знайдете статті за категоріями для зручності пошуку саме того, що вас на даний момент цікавить

Наші публікації здебільшого про маркетинг, бізнес та бренди. Сюди входять:

  • новини брендів, України та світу
  • інтерв’ю з цікавими особистостями
  • різноманітні події
  • практичні поради та добірки

А ще у нас систематично виходять подкасти, у яких ми розбираємо цікаві кейси, ділимось трендами і як їх адаптовувати до своїх проєктів, а також ділимось порадами, які допомагають розвивати бренд онлайн ще якісніше.

Дякуємо кожному, хто вже з нами і ласкаво просимо до нашого процвітаючого ком'юніті!

маркетингове медіа

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі