Назад
Журнал

Нові функції Інстаграм

Знаємо, що ви дуже любите такі статті, тому ловіть новинки від улюбленої соц мережі і готуйтесь вже адаптовувати свій контент та стратегії

Маркетинг
Маркетинг
Нові функції Інстаграм
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
13/3/2024
Тривалість
7 хв

Нові можливості Інстаграм діректу

Дослідник додатків Алессандро Палуцці виявив нову функцію у внутрішніх даних додатку.

Як ви можете бачити на цьому прикладі, Instagram експериментує з новою опцією, яка дозволяє додавати файли до ваших повідомлень як вкладення. (ну нарешті, це дуже корисна фішка, адже особисто нам не раз це стало б у нагоді)

інстаграм оновлення

Meta все ще працює над інтеграцією всіх своїх платформ обміну повідомленнями в єдину систему, то цілком логічно, що їй також потрібно буде повторити функціональність кожної з них, щоб забезпечити повний паритет.

Instagram також додав функцію редагування повідомлень, яка дозволить вам редагувати свої повідомлення протягом 15 хвилин після відправлення. (і чому це з’явилось тільки зараз)

маркетинг 2024

Користувачі Інстаграм зможуть закріпити до трьох чатів у верхній частині свого діректу. Так буде значно легше знайти важливі для вас повідомлення та не губити важливих для вас користувачів.

тренди інстаграм

Instagram експериментує з новим відображенням місцезнаходження в реальному часі на "Карті друзів”

Instagram підтвердив, що дійсно працює над новим відображенням "Карти друзів" у додатку, яке є дуже схожим на Snap Map (версія Instagram).

інстаграм 2024

Як ви можете бачити на цих прикладах екранів, опублікованих дослідником додатків Алессандро Палуцці, мапа друзів Instagram дозволить вашим друзям бачити, де ви знаходитесь і де ви були, а всі пости та історії, позначені місцезнаходженням, будуть додані на карту. (звучить навіть дещо страшно, проте очікувано)

Залежно від ваших налаштувань, функція може показувати як поточне місцезнаходження, так і минулі відвідування. Користувачі зможуть обирати, хто з їхніх друзів зможе бачити їхню карту, а Instagram також планує вбудувати спеціальну функцію "Нотатки", щоб ви могли залишати коментарі в різних місцях.

Meta розглядає нові функції для платної підписки

Meta шукає способи збільшити кількість користувачів своєї програми Meta Verified. Оскільки не всі хочуть віддавати +-15 дол за верифікацію, тому що не бачать в цьому вигоди, окрім як відміни реклами (та й навіть вона буває реально корисна)

Тож Мета перерахувала наступні параметри, які можуть бути додані для заохочення підписників:

  • Захист оригінального контенту (за допомогою людського огляду)
  • Швидший перегляд оголошень
  • Кращий доступ до служби підтримки клієнтів
  • Посилання в reels (8 на місяць)
  • Моніторинг підтримки клієнтів
  • Альтернативний дисплей для повідомлень бренду
  • Альтернативний значок підтвердження бренду

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі