Назад
Журнал

Олена Кравець, жага до перемоги та Ескулаб

Хайп, приховані мотиви чи просто креатив рікою ллється? Давайте поміркуємо

Маркетинг
Маркетинг
Олена Кравець, жага до перемоги та Ескулаб
Вікторія Шиманська

Вікторія Шиманська

Дата
11/10/2023
Тривалість
5 хв

Хайп, приховані мотиви чи просто креатив рікою ллється?

Вчора мені в очі потрапили дві рекламні кампанії: Ескулаб та Жага до перемоги

Перше - це рекламний ролик із (не)прихованим закликом перевірити свій організм. І все б нічого, проте… Після перегляду очі просто округлюються і ти вже не розумієш чи то йти туди, чи то просто компанія на впізнаваність зробила таку рекламу. Чи спецііально заради такої  реакції?

ескулаб

Друга кампанія - бренд одягу, амбасадором якого виступила Олена Кравець. Ви ж бачите що за прінт на футболці? Склали два плюс два?

А зараз увага - прінт, який нагадує… Самі бачите кого

одяг

Для мене це завжди було зі сфери “крінжатини” і це вже отримало всі шанси туди потрапити. Я за нашу перемогу, але я також і за здоровий та адекватний патріотизм.

На мою думку, це просто палка з двох кінців: творці цього шедевра знали, що можлива така реакція, також знали, що буде багато прихильників. А отже вже в плюсі з двох боків. Але… хайп хайпом та невже в кількасотий день війни це нормально?

Ці дві кампанії приклад того, як ще можна виділятись на ринку. Адже людей завжди буде тригерити політика, релігія, дивні ситуації, шокові я б навіть сказала і так далі. Все, що наш розум просто сприймає дуже яскраво та емоційно. Якщо ви доволі відомий бренд - ви завжди можете здивувати свою аудиторію чимось “таким”, і навіть якщо ви маловідомий бренд - стати популярним вам теж допоможуть ці теми.

Я за самовираження та ідентифікацію, але.. давайте залишатись при здоровому глузді, навіть коли ви виходите за рамки буденності.

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі