Назад
Журнал

One by One — бренд, який вміє здивувати

Я ніколи не горіла бажанням стати критиком у моді або заглибитись у модні бренди. Купую те, що до душі. Та все ж, мова сьогодні піде про бренд, який викликав в мене двоякі відчуття і який так само зміг приємно вразити

Маркетинг
Маркетинг
One by One — бренд, який вміє здивувати
Вікторія Шиманська

Вікторія Шиманська

Дата
17/4/2024
Тривалість
7 хв

Мої перші негативні емоції від One by One

І тут хочеться відразу підкреслити “емоції”, не враження, тому що досвіду покупки одягу у цього бренду в мене не було. Тож “судити”, а краще аналізувати я все можу лише зі сторони

Все почалось у жовтні 2023. Як ви побачите на наступних сторіс - підтвердження того, що я просто одного дня йшла на каву і побачила магазин з привабливим візуальним виглядом і манекенами. Думаю, зайду після кави, приміряю щось. Та коли я сиділа в кафе я вирішила зайти в інстаграм до цього бренду на сторінку і була відверто в шоці….

one by one

Таких відгуків було багато і чесно кажучи бажання зайти в цей магазин в мене трохи відпало. З однієї сторони це просто коментарі людей і не варто судити за чиєюсь думкою. Але в той момент їх було настільки багато, що я просто вирішила перевірити якість одягу та обслуговування бренду іншим разом

Далі я просто забула про нього. Та вже через пару місяців мені почали потрапляти відео рекомендації від блогерів, де вони рекламували цей бренд.

І все б нічого, проте згадуючи ті негативні відгуки я навіть було подумала це спеціально проплачена реклама аби “відбілитись” (нагадую, що це просто мої думки зі сторони і мова далі піде про маркетингову сторону і більш позитивний досвід)

One by One — інша сторона

Чому я взагалі вирішила написати цю статтю? Тому що гортаючи рілс мені потрапило одне дуже цікаве відео, яке змусило мене зайти на сторінку до цього ж бренду

Заради цікавості я вирішила знову зайти в коментарі… і там знову неоднозначні відгуки про бренд

дорога до себе

Але, тут мене відразу ж встигли приємно здивувати, адже One by One створили дуже крутий проєкт!

Його назва “Дорога до себе” і це перше реаліті - шоу в Інстаграмі про перевтілення та стиль. В шоу також беруть участь відомі інфлюенсери (от як Чара Хорив), а також у ролі ведучого Ігор Донскіх.

Як повідомляє бренд на нас чекає 8 учасниць та 16 випусків, де кожна розповість свою історію і чому вона вирішила взяти участь у цьому проєкті.

На сторінці вже є перші серії і першою учасницею стала професійна військова, яка за останні 14 років носила виключно військову форму. Та після травми у 2022 вона вирішила, що хоче змін (переглянути відеоролик)

дорога до себе

Окрім цього, One by One також запустив власний фешн бас, який курсуватиме містами України, і сфотографувавшись з яким можна отримати подарунок.

новини брендів
Що ж,  точки зору маркетингу — це дуже хороша ініціатива.

По - перше — такі відео креативи завжди “заходять”, підіймають впізнаваність бренду в декілька разів і часто мають позитивні відгуки від аудиторії. (Пригадаємо різні відео кампанії від Cher17). А особливо добре сприймається таке тоді, коли проєкт соціальний або участь беруть звичайні люди.

Як відреагувала аудиторія бренду на це шоу

бренди україна

Підсумовуючи, хочеться сказати, що останнім часом бренди справді приємно дивують своїми кампаніями, а це говорить про креативний підхід та здорову конкуренцію.

Щодо якості одягу — піду та перевірю все сама :)

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі