Назад
Журнал

Останні новини Інстаграм, Фейсбук та X

Апдейти, новини, тренди - все це маркетологи повинні тримати в полі зору, аби не відставати від швидкоплинного світу соц мереж і адаптовувати свої стратегії

Маркетинг
Маркетинг
Останні новини Інстаграм, Фейсбук та X
Вікторія Шиманська

Вікторія Шиманська

Дата
17/1/2024
Тривалість
7 хв

Тож сьогодні декілька останніх новин:

Threads тепер дозволяє приховувати кількість вподобань та поширень

Кількість залучень вже давно є предметом експериментів для Instagram і Meta в цілому, оскільки вона працює над тим, щоб надати більше інструментів, які допоможуть користувачам створити більш привітне середовище в додатку, з меншим тиском і засудженням на основі цих елементів.

theads

Мета планує вилучити детальний таргетинг для рекламних кампаній

Компанія Meta оголосила, що видаляє або консолідує деякі зі своїх детальних опцій таргетингу тому що вони не широко використовуються, або тому, що вони занадто деталізовані, а ще пояснює це тим, що вони стосуються тем, які "люди можуть сприймати як делікатні".

Мета каже, що "делікатні" опції стосуються інтересів, які націлені на елементи, пов'язані зі здоров'ям, расою або етнічною приналежністю.

X може обмежити доступ до деякого відеоконтенту і залишить його лише для передплатників

Поряд з новими відеопрограмами X, на чолі яких стоять ексклюзивні шоу від популярних телеведучих Дона Лемона, Талсі Габбард і Джима Роума, платформа також досліджує новий спосіб монетизації цього контенту, який підштовхне користувачів до підписки на X Premium, щоб переглядати певні епізоди та оновлення.

На цьому етапі не так багато інформації щодо того, чи буде це стосуватися нових трансляцій або повторів, хоча це також може бути просто експериментом, і, можливо, ніколи не буде запущено в додатку. Але з огляду на постійні зусилля X, спрямовані на те, щоб більше користувачів платили за користування платформою, можна припустити, що це також може бути в перспективі.

Instagram запровадив новий захист для користувачів-підлітків

Instagram оголосив про нові заходи для захисту користувачів-підлітків, зокрема про розширення обмежень щодо контенту, пов'язаного зі шкодою ментального здоров’я підлітків.

Платформа заявляє, що вживає більше заходів для обмеження доступу до чутливого контенту, з огляду на негативний вплив, який він може мати на молодих користувачів.

Instagram вже обмежує доступ підлітків до деяких пов'язаних з рекомендаціями матеріалів в розділах Reels та Explore. Тепер це також пошириться на Стрічку та Історії, навіть якщо цей контент був опублікований профілем, за яким вони стежать.

інстаграм

Можливість скасовувати завантаження незавершених історій в Instagram

Невелике, але зручне оновлення в Instagram. (особисто я його чекала давно)

В останній версії додатку з'явилася можливість зупинити завантаження сторіз посеред процесу, а це дуже корисно, якщо ви помітили помилку (або якщо ви SMM і побачили, що закидаєте сторіс на на той акаунт :)

У потоці завантаження історій з'явилася кнопка, яка дозволяє зупинити публікацію історії після того, як ви натиснули кнопку "Поділитися".

треди

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі