Назад
Журнал

Топ 10 платформ для маркетологів 2023

Якщо справа доходить до роботи маркетолога - тут можна описувати і описувати. Але на щастя, сьогодні є безліч платформ, які допомагають зробити роботу маркетолога кращою, ефективнішою, а в дечому і значно зекономити час, використовуючи автоматизацію. Поговоримо про топ платформ, які мені особисто довподоби.

Добірки
Добірки
Топ 10 платформ для маркетологів 2023
Вікторія Шиманська

Вікторія Шиманська

Дата
14/9/2023
Тривалість
10 хв

Mailer Lite

BuzzSumo

Keyhole

Social Status

Loom

Rebrandly

Smart Sender

Clearbit

AppSumo

Zapier

А тепер давайте детальніше

Mailer Lite

За допомогою цього сайту ви зможете легко створювати різні імейл компанії та автоматизувати процеси, що пов'язані з мейл маркетингом. Як написала компанія "Ми віримо в силу простоти. Ніяких зайвих функцій чи складних процесів. Ми на 100% зосереджені на створенні того, що потрібно нашим клієнтам і чим вони люблять користуватися."

BuzzSumo

Дана платформа допомагає знайти контент, яким найбільше діляться в соціальних мережах. Ви можете увійти у свій або чужий домен і подивитися, чим ділилися в соц медіа. Тут ви зможете знайти найпопулярніший контент у будь-якій ніші, відфільтрувати, щоб побачити, що резонує з вашою аудиторією та знайти найкращі ідеї контенту від ваших конкурентів.

Keyhole

Це універсальний інструмент для аналітики соціальних мереж, який дозволяє миттєво аналізувати безліч профілів, згадок брендів, кампаній та інфлюенсерів. Рекомендую спробувати

Social Status

Хороший інструмент для аналізу та звітності в соціальних мережах, який надає багатоканальні інформаційні панелі та допомагає автоматизувати ваші звіти в соціальних мережах.

Loom

Гадаю, багато з вас вже знайомий з цією платформою. Але нагадаю, за допомогою неї ви можете записувати свій екран ПК, що є дуже зручним, якщо потрібно щось наочно показати, розказати чи наприклад записати важливу розмову (звісно за згодою співрозмовника)

Rebrandly

Дана платформа керує всіма вашими посиланнями, дозволяючи вам брендувати, відстежувати та ділитися короткими URL-адресами, використовуючи власне доменне ім'я.

Smart Sender

Платформа для підвищення продажів і лояльності клієнтів за допомогою чат-ботів і месенджерів. Хоч і хтось скаже, що чат-боти вже не актуальні, але вони ще не втратили своїх переваг і люди продовжують активно ними користуватись. Це інколи економить час. А час - це найцінніше, що ми маємо.

Clearbit

Зручний інструмент, щоб побачити, хто заходить на ваш веб сайт. Завдяки штучному інтелекту, Clearbit - перший постачальник нативних даних зі штучним інтелектом. Доволі корисна платформа, щоб знати, що відбувається з вашим сайтом і наскільки він ефективний.

AppSumo

Якщо ви любите знаходити різноманітні програми для роботи, але не хочете переплачувати і знаходити для себе максимальну ефективність - цей сайт чудово вам в цьому допоможе.

Zapier

Якщо коротко - автоматизація роботи з більш ніж 5 000 додатків, щоб ви могли швидше рухатися вперед і бути максимально продуктивними

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі