Назад
Журнал

Чому варто звернути увагу на Product Hunt у 2024

Що вам спадає на думку, коли ви чуєте “розвиток продукту”? Соц мережі? Можливо реклама чи сайт?

Маркетинг
Маркетинг
Чому варто звернути увагу на Product Hunt у 2024
Вікторія Шиманська

Вікторія Шиманська

Дата
25/4/2024
Тривалість
10 хв

А що, якщо я сьогодні переконаю вас, що не лише соц мережі чи  реклама допомагають масштабуватись. Є дещо інше, масштабніше. І це інше — Product Hunt

Що таке Product Hunt?

Product Hunt оновлення

Простими словами — це місце, де люди будь- яких професій можуть зайти, аби дізнатись про вихід нових продуктів, запустити власний продукт, а також знайти однодумців, партнерів та клієнтів

Запущений у 2014 році, Product Hunt став улюбленим місцем для стартаперів, підприємців та всіх, хто цікавиться новими продуктами. Продукти можуть варіюватися від мобільних додатків і програмного забезпечення до апаратних інновацій і навіть електронних книг.

Product Hunt — це мега важлива платформа для всіх, хто прагне бути в курсі останніх новинок у різних сферах.  І незалежно від того, чи ви підприємець, маркетолог чи засновник продутку — Product Hunt пропонує цінну платформу для відкриттів, спілкування та сприяння інноваціям у технологічному ландшафті, що постійно розвивається.

Топ переваг Product Hunt у 2024 році

Ранній доступ до новітніх та передових продуктів

Ви можете стати першими, хто відкриє для себе революційні розробки ще до того, як вони стануть загальнодоступними. Product Hunt дає змогу зазирнути в майбутнє технологій, досліджуючи продукти, які можуть стати революційними у відповідних галузях. (До слова, такі платформи як Notion або Spotify теж спершу заходили сюди та шукали підтримки серед однодумців)

що таке Product Hunt

Можливості не лише для продакт менеджерів, а й для маркетологів

Цю платформу ви можете радити своїм клієнтам і слідкувати та займатись розвитком продукту тут, причому абсолютно безкоштовно. Також часто маркетологи випускають власні курси, електронні книги та інші корисні ресурси, тож PH може допомогти вам у масштабуванні таких продуктів (і нагадую, не вкладаючи фінансів, лише час)

Неупереджені огляди та відгуки користувачів

На відміну від традиційних маркетингових кампаній, Product Hunt пропонує справжні відгуки та огляди користувачів. Ця реальна перспектива може допомогти вам оцінити справжню цінність продукту та потенційні підводні камені перед тим, як інвестувати. А також вчасно виявити недоліки чи прогалини і швидко доробити чи змінити деякі функції.

product hunt курс

Спілкування з однодумцями

Product Hunt сприяє створенню динамічної спільноти. Ви можете поспілкуватися з однодумцями, обмінятися ідеями та відкрити для себе нові перспективи.

Стартовий майданчик для нового

Набуття популярності та позитивні відгуки на Product Hunt можуть викликати значний резонанс, привернути увагу перших користувачів і потенційно забезпечити цінне фінансування або партнерство.

Цінний ресурс для дослідження ринку

product hunt

Незалежно від того, чи ви досвідчений підприємець, чи просто цікавитеся новими тенденціями, Product Hunt слугує багатим джерелом для дослідження ринку. Ви можете визначити популярні функції, вподобання користувачів та потенційні прогалини на ринку, щоб врахувати їх при розробці власного продукту або прийнятті інвестиційних рішень.

Розвивається в ногу з часом

Product Hunt залишається актуальним, постійно адаптуючись до нових технологічних досягнень та вподобань користувачів. У 2024 році ви можете очікувати, що інноваційні функції, такі як інтеграція з Web3, підтримка нових технологій, таких як метапростір, і зростаючий акцент на етичні міркування при розробці продуктів будуть і надалі зосереджуватися на них.

Розвивайтесь у Product Hunt

Ось кілька порад, які допоможуть вам отримати максимум користі від Product Hunt:

  • не просто переглядайте, а взаємодійте зі спільнотою! Проголосуйте за продукти, які вас зацікавили, залишайте вдумливі коментарі та беріть участь у дискусіях.
  • якщо ви знайшли перспективний новий продукт, подумайте про те, щоб поділитись ним в себе. Це не тільки допоможе платформі процвітати, але й дозволить вам стати частиною процесу відкриття.
  • Product Hunt дозволяє налаштувати вашу стрічку за певними темами (наприклад, продуктивність, дизайн) і творцями (особами, відомими тим, що створюють високоякісні продукти).
  • з великою колекцією продуктів функція пошуку - ваш союзник. Використовуйте відповідні ключові слова, щоб знайти конкретні типи продуктів, які відповідають вашим інтересам.

А щоб ваша дружба з цією платформю пройшла максимально ефективно — я створила перший україномовний курс по Product Hunt пройшовши який ви зможете ще краще осягнути всі переваги цієї платформи і відкрити для себе нові можливості

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі