Назад
Журнал

Coca Cola, Honda AR та падіння імпорту Apple

Світ маркетингу дуже мінливий і тут відбувається щось буквально кожну годину. Тож ми хочемо поділитись декількома останніми новинами від великих брендів.

Маркетинг
Маркетинг
Coca Cola, Honda AR та падіння імпорту Apple
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
28/11/2023
Тривалість
7 хв

Різдвяна реклама Coca-Cola та Aldi стала найефективнішою у 2023 році

За даними System1, реклама "Кевін і Різдвяна фабрика" від Aldi з постійним персонажем морквиною Кевіном отримала найвищий рейтинг серед усіх різдвяних рекламних роликів. Вже п'ятий рік поспіль реклама за участю морквинки Кевіна отримує 5 зірок, а цього року це вже другий максимальний результат бренду - 5,9 балів поспіль. За ним слідують довготривала реклама Coca-Cola "Holidays are Coming", реклама Amazon "Joy Ride", реклама рітейлера The Works "Unwrap Real Value Gifts" та інші.

Переглянути ролик Кевін і Різдвяна фабрика

кока кола

Інтерактивні AR-мурали Honda демонструють електромобілі для святкових покупців

За інформацією, наданою Marketing Dive, компанія Honda розмістила у великих торгових центрах Лос-Анджелеса свої перші мурали з доповненою реальністю (AR), що демонструють її електромобілі поза домом. Перший мурал "Стіна мрій" з'явився у лос-анджелеському торговому центрі The Grove на вихідних Чорної п'ятниці. Він використовує технологію "сегментації неба" для інтеграції цифрового контенту з небом у реальному середовищі. Мурал буде на місці до 7 грудня. Друга частина муралу в ресторані The Americana в Глендейлі триватиме з 1 по 7 грудня. Дисплеї активуються мобільними телефонами за допомогою QR-коду. Вони є частиною нещодавно розпочатої кампанії Honda "Keep Dreaming", яка зобов'язує компанію досягти нульового рівня викидів вуглецю до 2050 року.

Переглянути промо з муралами

хонда

Імпорт Apple, Samsung та інших електронних гігантів впав за останні 5 років на місцевому ринку

Провідні великі електронні компанії такі як Apple та Samsung значно скоротили імпорт у відсотках від продажів за останній фінансовий рік порівняно з доковідним періодом, згідно з останніми регуляторними даними, які вони подали до регуляторних органів. Це свідчить про те, що компанії збільшують обсяги виробництва та залучення місцевих постачальників у таких категоріях, як мобільні телефони, світлодіодні лампи та телевізори, де уряд наполягав на цьому за допомогою таких політик, як система стимулювання, пов'язана з виробництвом, зазначають керівники галузі. За останні два роки Apple значно збільшила експорт iPhone з Індії. Але це не відображено в бухгалтерській звітності Apple India, оскільки компанія є торговою організацією, як свідчать документи.

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі