Назад
Журнал

IT Arena 2023 у Львові

У Львові відбулася щорічна масштабна ІТ-конференція, яка об'єднала любителів технологій та поділилась цінною інформацією про останні тенденції та розробки в ІТ-індустрії.

Бренди
Бренди
IT Arena 2023 у Львові
Вікторія Шиманська

Вікторія Шиманська

Дата
1/10/2023
Тривалість
5 хв

IT Arena 2023

Більше 100 спікерів, 3 прекрасні будови, які слугували 3 сценами для різноманітних напрямків та неймовірна аудиторія амбітних, позитивних та талановитих учасників - все це про IT Arena 2023 у Львові

IT arena

IT Arena зібрала колосальну кількість шанувальників технологій, підприємців, лідерів галузі та інноваторів. Протягом 2 днів конференція включала в себе широкий спектр заходів, серед яких яскраві доповіді, панельні дискусії та можливості для нетворкінгу. Ця подія безсумнівно спрямована на сприяння співпраці та обміну знаннями між учасниками та спікерами.

Лідери думок

Запрошені спікери були неймовірні! Справжні лідери думок у своїх галузях. Спікери охоплювали широкий спектр тем, включаючи штучний інтелект, технологію, кібербезпеку та майбутнє. Доповіді було цікаво слухати, адже вони розповідали про останні тенденції, що формують ІТ-ландшафт.

Не можу не відзначити панельні дискусії, на яких обговорювали не лише технології, а саме майбутнє України із цими технологіями. Яке воно буде? Де буде Україна? На ці питання чудово далі відповіді такі спікери як Тарас Кицмей, Laurent Dupuch, Patrick Burt, Андрій Садовий та інші. І можу привідкрити завісу - відповіді були мотивуючі, надихаючі та з дуже позитивними настроями.

конференція

Можливості для нетворкінгу

Одним з найцінніших аспектів конференції були можливості для нетворкінгу. Учасники мали можливість поспілкуватися з однодумцями, потенційними партнерами та наставниками. Ця взаємодія призводила до обміну ідеями, налагодження партнерських відносин і навіть можливостей працевлаштування. Конференція стала каталізатором для побудови довготривалих професійних відносин.

воркшп

Успіх цієї ІТ-конференції підкреслює зростаючу репутацію Львова як міста, дружнього до технологій. Завдяки сприятливій державній політиці та пулу кваліфікованих технічних талантів, Львів став привабливим місцем для технологічних компаній та підприємців. Унікальне поєднання історії, культури та інновацій міста приваблює таланти та інвестиції з усього світу.

події у львові

Якщо підсумувати - захід продемонстрував глибину та широту ІТ-індустрії. І ще раз довів свою маштабність та користь як для спікерів, так і для учасників. З багатообіцяючим майбутнім на горизонті, технологічний ренесанс Львова готовий залишити довготривалий вплив на світ технологій.

львів події

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі