Назад
Журнал

Топ 100 інструментів для маркетолога 2024

Як часто ми знаходимо корисні програми і забуваємо про них? Чи в силу того, що не часто користуємось або через те, що просто десь загубили посилання чи забули назву? Для маркетолога завжди важливо, щоб робота була ефективна, тож цей список - маст хев для кожного.

Маркетинг
Маркетинг
Топ 100 інструментів для маркетолога 2024
Вікторія Шиманська

Вікторія Шиманська

Дата
16/12/2023
Тривалість
5 хв

Я зібрала список зі 100 корисних інструментів, які допоможуть покращити роботу маркетолога, SMM менеджера чи того, хто має свій бізнес і зробить її ще ефективнішою. З цими інструментами бажання працювати підвищиться, адже з власного досвіду знаю, як кожен з них мені допоміг у свій час

Чому важливо знайти свої, ефективні інструменти для роботи?

Пошук хороших інструментів має вирішальне значення для маркетологів у сучасному динамічному та конкурентному бізнес-середовищі. І ось чому:

  • Інструменти автоматизації впорядковують робочі процеси, полегшуючи управління кампаніями, аналіз даних та ефективну реалізацію маркетингових стратегій.
  • Маркетингові інструменти надають глибоку аналітику та інформацію про поведінку клієнтів, ефективність кампаній та ринкові тенденції , а доступ до точних даних дозволяє маркетологам приймати обґрунтовані рішення, вдосконалювати стратегії та оптимізувати кампанії для досягнення кращих результатів.
  • Ефективні інструменти уможливлюють сегментацію та таргетинг, дозволяючи маркетологам адаптувати свої повідомлення до конкретних сегментів аудиторії.
  • Хороші маркетингові інструменти підтримують багатоканальні маркетингові зусилля, забезпечуючи послідовну присутність бренду на різних платформах.
    Інтеграція між каналами покращує клієнтський досвід і підсилює повідомлення бренду.

НАТИСНІТЬ ТУТ ЩОБ БЕЗКОШТОВНО ОТРИМАТИ СПИСОК

інструменти для маркетолога
менеджмент

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі