Назад
Журнал

Топ 7 ШІ платформ, які ви могли не знати

Чат GPT вже давно став незамінним інструментом діджитал спеціалістів, як би сумно мені не було про це писати. Але така правда. І якщо вже використовувати ШІ - то краще робити це з розумом і використовувати цікаві та корисні платформи, якими я хочу сьогодні поділитись

Добірки
Добірки
Топ 7 ШІ платформ, які ви могли не знати
Катя Малявська

Катя Малявська

Дата
2/12/2023
Тривалість
8 хв

NVIDIA

Платформа забезпечує продуктивність, щоб допомогти професіоналам, творцям, розробникам і студентам по всьому світу покращити творчі робочі процеси, а також створювати, експлуатувати і підключати метапрограми. Тут також можна забирати фон, створювати анімації, а також надає комплексні рішення для розробки та розгортання автономних машин на базі ШІ та додатків для периферійних обчислень у виробництві, логістиці, охороні здоров'я, "розумних" містах та роздрібній торгівлі.

До прикладу, ви можете намалювати будь які лінії та фігури, а ШІ створить на основі цього справжнє фото чи картину

VERSY

За допомогою даного інструменту ви можете текстом написати чи описати, те, що хотіли б відтворити візуально і вуаля - ШІ зробить це за пару секунд. Тобто ви можете швидко описувати, перебирати різні версії ваших ідей і легко тестувати їх. VERSY допомагає створювати інтерактивний досвід будь-якого типу, від конфігурації продукту та подій до квест-кімнат, таблиць лідерів, пошуків скарбів тощо.

KAIBER

Якщо попердній інструмент допомагав з тексту створювати візулізації в картинках, то дана платформа допомагає з тексту створювати відео! А також ви можете завантажити пісню, ШІ допоможе знайти стиль і ви створите музичне відео

LEIA PIX

Допомагає перетворвати 2D-зображення на 3D-шедеври. Це справжнє майбутнє візуального сторітелінгу. Тут ваші зображення оживають, долаючи розрив між статикою і динамікою, старим і новим. Ви можете додавати будь яке фото, змінювати анімацію, кут, ракурс тощо.

CAKTUS

Це навчальний інструмент для розвитку за допомогою власного доступного ШІ-помічника, розробленого спеціально для виконання домашніх завдань та навчання. Ви можете завантажити зразок вашої письмової чернетки і Caktus навчиться писати, як ви.

PIMEYES

Даний інструмент - це онлайн-пошуковик облич, який шукає в Інтернеті зображення із заданими обличчями. Він використовує технології розпізнавання облич для зворотного пошуку зображень і ви можете побачити, де опубліковане фото. Як запевняють розробники, цей штучний інтелект і машинне навчання допомагає вам знайти свої фотографії в Інтернеті та захиститися від шахраїв, викрадачів особистих даних або людей, які незаконно використовують ваше зображення.

RUNWAY ML

Це компанія, що займається прикладними дослідженнями в галузі штучного інтелекту, яка формує наступну еру мистецтва, розваг та людської творчості. Платформа з ШІ реалістично і послідовно синтезує нові відео чи фото, не маючи нічого, крім тексту. Тут ви також можете редагувати фото, додавати до фото нові елементи (просто описавши їх).

На мою думку, якщо вже і використовувати ці інструменти (не даремно ж вони вже існують) - то робити це дійсно в корисних цілях, адаптовувати для своєї роботи, але не забувати, що людський розум не замінити ніякий ШІ ніколи.

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі