Назад
Журнал

Українські розробники запустили інноваційний продукт — GPTizer на основі ШІ

Ми живемо у епоху, коли ШІ розвивається з кожним днем. Тож спеціалісти у різних галузях шукають способи як інтегрувати його у свої продукти або послуги.

Бренди
Бренди
Українські розробники запустили інноваційний продукт — GPTizer на основі ШІ
Редакція ANT Media

Редакція ANT Media

Дата
19/5/2024
Тривалість
10 хв

Інструментів на основі ШІ є вже дуже багато і інколи буває важко знайти потрібний. Проте GPTizer — це щось зовсім інше

Уявіть собі інструмент, за допомогою якого, незалежно від вашої технічної підготовки, ви можете використовувати максимальні можливості штучного інтелекту для вирішення бізнес-завдань і розкриття нових можливостей.  Це вже не просто фантазія, а реальність завдяки інноваційному продукту — GPTizer. Він дозволяє спеціалістам створювати кастомні інструменти ШІ без потреби в команді аналітиків даних і без тисячних фінансових вкладень.

Що таке GPTizer?

GPTizer — це комплексне рішення, яке дає змогу створювати високоінтелектуальний штучний інтелект без додаткових умінь та знань.

Важливою перевагою платформи є те, що вона дозволяє створювати рішення за хвилини. І по підрахункам девелоперів на кейсі з Deloitte, це рішення могло б зекономити щонайменше 70 тис і 3 місяці розробки. А час — це гроші.

За допомогою GPTizer.ai ви можете:

  • створювати і налаштовувати ШІ застосунки за допомогою Admin UI.
  • безпечно зберігати та керувати ембеддінгами файлів у VectorDB. Перевіряти унікальність вмісту, додавати теги, перейменовувати або переміщувати файли без зайвих зусиль.
  • налаштовувати схеми, атрибути та фільтри за допомогою Conent Manager. А також використовувати векторний пошук, фільтрацію та сортування, щоб підвищити ефективність ШІ.
  • створювати та керувати середовищами Dev, Stage та Prod, забезпечуючи безпечне тестування перед запуском
  • відстежувати взаємодію зі штучним інтелектом за допомогою менеджера чату з підтримкою Telegram, WhatsApp та веб-інтеграцій.
  • налаштувати відповіді ШІ та керувати структурою розмов за допомогою функції надсилання повідомлень.
  • запускати кастомні функції як для тестування, так і для реальних застосунків, розширюючи можливості ШІ.

Переваги GPTizer

  • інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. GPTizer має дуже зручний та зрозумілий інтерфейс з чіткими інструкціями, що робить розробку на основі ШІ доступною навіть для нетехнічних користувачів.
  • усунення потреби в дорогих ресурсах кодування та зовнішніх розробниках, GPTizer дозволяє компаніям створювати рішення для ШІ власними силами, значно скорочуючи загальні витрати.
  • швидкість виходу на ринок. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і готові компоненти спрощують процес розробки. Тож ви можете створювати та розгортати власні інструменти ШІ набагато швидше, ніж традиційними методами.
  • індивідуальні рішення. GPTizer дає компаніям можливість задовольняти конкретні потреби, створюючи інструменти ШІ, які ідеально відповідають їхнім унікальним завданням і цілям.

Приклад затосування GPTizer для Djinni

Аби ви краще зрозуміли переваги даного продукту — хочемо вам показати приклад того, як GPTizer створив розумний бот в Телеграм для Djinni

Трішки нагадаємо: Djinni — це український сайт для анонімного пошуку роботи. Створений він у 2012 році. Наряду з LinkedIn Djinni є найпопулярнішим ресурсом пошуку роботи та найму серед українських діджитал спеціалістів

Що зробив GPTizer?

Пояснюємо: за допомогою цього бота ви можете шукати кандидатів використовуючи не просто ключові слова або ті, які заздалегідь прописані в боті, а спілкуватись з ботом, описуючи детально що або кого ви шукаєте

Тобто завдяки GPTizer ви можете легко створювати додаткові рішення для свого бізнесу не потребуючи при цьому глибинних знань в розробці.

Бот для Djinni працює на основі векторного пошуку. (а цього немає навіть на основному сайті Djinni).

Якщо простіше: бот запрограмовано таким чином, що він не просто буде шукати кандидатів по одному чи декількох ключових словах, а базуючись на ваш опис (і чим опис детальніший — тим ціленаправленіший пошук) — може швидко та точно підібрати для вас необхідного кандидата.

Що таке векторний пошук?

Уявіть, що слова - це люди. Векторний пошук - це спосіб знайти людей, які схожі за інтересами, якби вони жили в одному містіі.

Наприклад:

  • Людина, яка любить спорт, може жити близько до людей, які також люблять спорт, фітнес, здоров'я.
  • Людина, яка любить читати може жити близько до людей, які також люблять книги, бібліотеки, письменників.

Як це працює?

  1. Кожну людину описує список інтересів. Цей список можна уявити як "вектор".
  2. Чим більше спільних інтересів у двох людей, тим ближче вони "живуть" на карті.
  3. Алгоритми векторного пошуку шукають людей з інтересами, схожими на інтереси заданої людини.

До прикладу, якщо ви задаєте питання де вписуєте вік, локацію, роки досвіду — бот вам буде шукати саме такого кандидата зі всіх і не буде відходити від опису і надсилати не релевантних людей.

І ми вважаємо, що це дуже круто!

Де ще можна застосовувати GPTizer:

  • Роздрібна торгівля. Інтернет-магазин одягу може використовувати GPTizer для створення спеціального інструменту ШІ, який рекомендує клієнтам персоналізований одяг на основі їхньої історії переглядів і шаблонів покупок.
  • Фінанси. Банк може створити чат-бота з використанням GPTizer, який відповідатиме на запитання клієнтів у режимі 24/7, покращуючи обслуговування клієнтів і зменшуючи навантаження на колл-центр.
  • Охорона здоров'я. медичний заклад може розробити інструмент ШІ для аналізу медичних знімків, який допоможе лікарям швидше і точніше ставити діагнози.

GPTizer — це значний “зсув” у світі ШІ. Передаючи можливості розробки ШІ в руки бізнесу будь-якого розміру, він відкриває майбутнє, в якому рішеннями ШІ зможуть користуватися не лише гіганти індустрії, а й незліченна кількість інноваторів та підприємців, які сприяють економічному зростанню.

Така демократизація штучного інтелекту може революціонізувати кожен аспект бізнесу, що призведе до більш автоматизованого, ефективного та керованого даними майбутнього.

Скажемо вам по - секрету, The Ant Media вже долучились до GPTizer і дуже скоро наш сайт стане ще більш модернізованим завдяки цьому продукту.

Ця інновація дозволить усім читачам….

А про це ми розкажемо згодом, тож слідкуйте за нашими оновленнями в телеграм аби не пропустити :)

може зацікавити

20 секунд – це 500 принтів: поради зі створення коротких рекламних роликів

Важко уявити собі світ без реклами. Та й навіщо це робити?! Краще поговорімо про короткі рекламні ролики, адже саме вони сьогодні є найважливішою складовою маркетингових стратегій і мають здатність швидко та ефективно доносити ключові повідомлення до цільової аудиторії.

Snug Gifts: переосмислення подарункових боксів

Як воно, відкрити свою справу на емоціях, придумати ідеальну концепцію, з мінімальними вкладеннями під час війни? Сьогодні про це все у надихаючому інтервʼю розповідає Каріна - засновниця чудового бренду подарункових боксів SNUG.

Canva: останні оновлення, новий функціонал та тренди

Канва - завжди була зручним інструментом для швидкого створення дизайнів для соц мереж. Але за останні роки Canva дуже переформатувалась і сьогодні там є просто безмежний функціонал, який можна використати у щоденній роботі