Назад
НОвини

X офіційно дозволив публікацію порно на платформі

X Ілона Маска тепер офіційно дозволяє порно після оновлення політики з деякими обмеженнями.

У нещодавньому оновленні своїх офіційних правил використання X говорить: «Ви можете ділитися створеними та розповсюдженими зображеннями оголеного тіла або сексуальної поведінки дорослих за умови, що це належним чином позначено та не розміщено на помітному місці».

«Ми вважаємо, що користувачі повинні мати можливість створювати, поширювати та споживати матеріали, пов’язані з сексуальними темами, за умови, що вони виробляються та розповсюджуються за згодою», — говорить X в оновленні, яке раніше було помічено TechCrunch.

«Сексуальне самовираження, візуальне чи письмове, може бути законною формою художнього вираження. Ми віримо в автономію дорослих у взаємодії та створенні контенту, який відображає їхні власні переконання, бажання та досвід, у тому числі пов’язаний із сексуальністю».

Тим не менш, згідно з Політикою X щодо вмісту для дорослих, «ми врівноважуємо цю свободу, обмежуючи доступ до вмісту для дорослих для дітей або дорослих користувачів, які вирішили не бачити його. Ми також забороняємо вміст, який пропагує експлуатацію, відмову від згоди, об’єктивізацію, сексуалізацію або нанесення шкоди неповнолітнім, а також непристойну поведінку. Ми також не дозволяємо ділитися Вмістом для дорослих у дуже помітних місцях, таких як фотографії профілю чи банери».

Правда, Twitter вже дозволяв порно раніше. За оцінками компанії, 13% усіх дописів на платформі містили контент для дорослих, повідомляв Reuters у жовтні 2022 року безпосередньо перед офіційним закриттям боргової угоди Маска щодо Twitter.

X визначає «контент для дорослих» як будь-який «матеріал, виготовлений за згодою та розповсюджений із зображенням оголеного тіла дорослих або сексуальної поведінки, який має порнографічний характер або має на меті викликати сексуальне збудження». Це визначення також стосується створеного штучним інтелектом, фотографічного чи анімаційного вмісту, такого як мультфільми, хентай чи аніме. Приклади включають зображення «повної або часткової оголеності, включаючи статеві органи, сідниці або груди крупним планом», а також «явну або приховану сексуальну поведінку або імітацію дій, таких як статевий акт та інші статеві акти», згідно з X.

«Якщо ви й надалі не позначатимете свої публікації, ми відкоригуємо для вас налаштування вашого облікового запису», — йдеться в оновленні політики X. Користувачі X можуть повідомляти про непозначений вміст для дорослих або інші порушення за допомогою функцій звітування програми; У компанії додали, що користувачі можуть оскаржити рішення «Якщо ви вважаєте, що ми зробили помилку».

може зацікавити

Якщо ви розвиваєте свій канал і хочете краще зрозуміти суть YouTube - ці поради стануть для вас у нагоді

Якщо ви хочете максимізувати свої маркетингові зусилля в соціальних мережах у святкові сезони - цей гайд бук стане для вас у нагоді

Після того, як ми роками чули про те, що відстеження за допомогою файлів cookie відходить у минуле - Google оголосив, що насправді він не буде відмовлятися від використання файлів cookie.

Продовольчий гігант Mars оголосив про початок співпраці з January AI — компанією-розробником платформи штучного інтелекту на основі цифрових двійників.

Пропозиція безрекламної підписки Meta в Європі зіткнулася з черговим викликом: мережа співпраці у сфері захисту прав споживачів сьогодні надіслала компанії повідомлення з вимогою пояснити маркетинг цієї опції, який, за її словами, наразі вводить в оману.

Вчора Інстаграм оголосив про нову функцію, яка дозволяє користувачам додавати кілька музичних треків до своїх рілс, щоб ви могли змінювати елементи саундтреку в межах одного відео

LinkedIn розширює можливості реклами в спонсорованих статтях на спонсоровані Newsletter

Українська реклама мала довгий шлях свого становлення, як все починалось і яку роль креатив відіграє для бізнесу - вже у статті

Snickers оголосив про партнерство з легендарним футбольним тренером Жозе Моурінью, відомим своєю роботою у «Челсі» та «Манчестер Юнайтед».

Адам Моссері вкотре нагадав, що ми повинні зосередитися на тому, як зробити свій контент більш привабливим для поширення, адже це основна метрика успішності

Булінг, дискримінація, виключення зі спільнот, домагання та фізична шкода – це лише частина видів насильства, з якими зіштовхується сучасна молодь в Україні.

Таня Пренткович та її чоловік Андрій Гонковський за пів року після інциденту з Мальдівами записали QA відео пояснення власного бачення ситуації

Платформа оновила і перезапустила свою освітню платформу з реклами "Flight School" і в X тепер доступна платформа для тих, хто хоче покращити свої знання про рекламу X.

Огляд на 10 найбільших компаній за ринковою капіталізацією у 2024 році

TikTok випробовує ще один додаток, прагнучи розширити можливості залучення та скористатися ширшими тенденціями використання.

X переносить ще одну функцію на платну сторону - прямі трансляції в найближчі тижні стануть елементом, доступним лише для преміум-класу.

У співпраці з Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, ООН Жінки в Україні спільно з медіаконсалтинговою компанією Jnomics запускають набір вільних слухачок до медіашколи She Media School — програми для активісток та представниць жіночих організацій.

Сьогодні Ютуб оголосив про нову опцію, яка дозволить користувачам додавати власні примітки до відео, щоб забезпечити "релевантний, своєчасний і зрозумілий контекст".

Інстаграм знову дивує. І на цей раз проривним форматом реклами

Релевантні ролики на Ютуб можуть допомогти користувачам краще зрозуміти, на що вони дивляться.

Серед останніх удосконалень - зворотній зв'язок на основі штучного інтелекту, допомога в написанні супровідного листа та діалогові запити для пошуку відкритих вакансій.

Інстаграм додає ще один спосіб допомогти авторам налагодити партнерство з брендами, цього разу за допомогою нової функції - "Creator Insights" у їхньому профілі, яке надає моментальний знімок ефективності їхнього акаунта за останні 30 днів.

Минулого тижня Інстаграм викликав хвилю занепокоєння серед аудиторії, опублікувавши відео, в якому пояснювалося, що заклик до ЦА прокоментованим одним словом може вплинути на охоплення вашого допису

Платформа випробовує кілька нових функцій, які дозволяють користувачам отримувати відгуки про свої відео до того, як вони опублікують їх у відкритому доступі

Вперше анонсувавши у вересні минулого року можливість генерації штучного інтелекту - YouTube запустив тестування цієї функції в реальному часі з обраними користувачами.

Пінтерест опублікував нове дослідження, яке підкреслює важливість залучення як «пасивної», так і «активної» уваги, що може допомогти викликати більший інтерес і дії у відповідь на вашу рекламу.

Вже скоро вийде 12-й студійний альбом Емінена «The Death of Slim Shady (Coup de Grace)». Чи буде він останнім?

Відеореклама, яку не можна пропустити - останнє можливе оновлення від Інстаграм

X Ілона Маска тепер офіційно дозволяє порно після оновлення політики з деякими обмеженнями.

Глобальний підрозділ компанії Alibaba найняв нікого іншого, як міжнародну футбольну ікону Девіда Бекхема в якості свого бренд-амбасадора.

Instagram стверджує, що багато людей, зокрема молодь, зараз використовують функцію «Нотатки», яка надає ще один спосіб розпочати розмову в різних розділах додатку.

Це частина змін, про які платформа оголосила кілька місяців тому, в результаті яких всі органічні пости отримають зменшене зображення для попереднього перегляду посилань, тоді як спонсоровані пости збережуть попередній інтерфейс.

XAI, команда, яка будує чат-бот X's Grok AI та інші елементи сім'ї бізнесів Маска, очевидно, отримала майже 6 мільярдів доларів додаткового фінансування з різних джерел

TikTok запустив нову інформаційну панель, де автори зможуть керувати всіма аспектами своєї присутності в TikTok

Незабаром у вас може з'явитися така можливість, оскільки новий пункт меню «Ранній доступ» зараз тестується у внутрішньому коді програми.

Пінтерест опублікував новий огляд літніх трендів, який надає корисну інформацію про найактуальніші теми, що можуть допомогти вам у вашому маркетинговому підході.

На заході TikTok World 2024 компанія TikTok оголосила про низку оновлень для оптимізації використання різних рекламних інструментів

Український бренд Cher'17 до Дня Києва проведе серію благодійних екскурсій містом на Kyiv Express. Це двоповерховий автобус-кабріолет, який курсуватиме за спеціальним маршрутом три дні: 24, 25 й 26 травня.

Мережу ресторанів Lviv Croissants та агенцію Nerd agency (FILM.UA) номінували на престижну міжнародну нагороду LICENSING INTERNATIONAL EXCELLENCE AWARDS за ліцензійну колаборацію з мультфільмом «Мавка. Лісова пісня».

Інстаграм знає, що залученість все ще залишається ключовим фактором для того, щоб зробити додаток якомога більш привабливими для користувачів.

TikTok оголосив про нову сертифікацію на додаток до своєї ініціативи «Університет TikTok», завдяки якій маркетологи тепер можуть отримати офіційну кваліфікацію «медіа-баєр»

У відповідь на запитання, поставлене під час його останньої Q A сесії, про те, як розширити своє охоплення в додатку Адам Моссері надав цікаву відповідь

Нещодавно відбулась церемонія нагородження в Нью-Йорку ADC Annual Awards, на якій "Злочин без покарання", книга, створена українською креативною агенцією Bickerstaff.734 для Української академії лідерства та МЗС, здобула дві нагороди – срібло та меріт.

Після експериментів з нотатками на відеороликах і дописах протягом останніх кількох місяців, Instagram запустив тестування розширених можливостей нотаток для обраних користувачів.

TikTok ділиться порадами для б'юті-брендів, які прагнуть максимально ефективно використовувати свою присутність у додатку

З нагоди 10-річчя від дня заснування бригади Азов, Тиловики Азову оголосили про проведення наймасовішого збору в історії – Місію “Сталева Хмара над Азовом”. Їхня мета – об'єднати 10 000 людей та зібрати 100 мільйонів гривень. Такий масштаб учасників – вперше у волонтерському русі.

18 травня, з нагоди 10-річчя БФ «Твоя опора» у ТРЦ Lavina Mall відбудеться благодійний івент фонду — Charity Family Day.

TikTok копіює функцію з Instagram?

Щойно тренд BeReal закінчився як Instagram вирішив знову його розпалити.

Нещодавно Instagram оголосив, що публікація довших відео рілс може зашкодити вашій ефективності

LinkedIn представив новий огляд ключових порад, які допоможуть маркетологам, що працюють у сфері В2В, максимізувати ефективність своїх кампаній за допомогою штучного інтелекту, атрибуції та вимірювань.

Pinterest додав ще одну сертифікацію в рамках освітнього елементу Pinterest Academy: новий сертифікаційний курс «Медіа-баєр»

TikTok впроваджує додаткові заходи прозорості генеративного ШІ, включаючи нові позначки на контенті, який був змінений ШІ за допомогою зовнішніх інструментів

Хайлі Бібер вагітна. Чутки ширились вже давно, та лише вчора сталась офіційна заява пари у соц мережах.

Бренд KHUSTYNA представили нову колекцію шовкових хустин "L'Orangerie", що зберігає найтепліші спогади та надихає нас створювати нові незабутні моменти.

YouTube спростив просування відео завдяки новій опції налаштування рекламних кампаній, доступній у самій YouTube Studiо

Meta підтвердила, що тестує нову опцію, яка дозволить користувачам Instagram робити перепости своїх постів у Threads

TikTok подав судовий позов проти уряду США, заявивши, що нещодавно схвалений законопроект, який змусить його бути проданим власнику, що базується в США, є неконституційним і фактично спрямований на заборону додатку в країні.

LinkedIn тепер офіційно запустив свої нові потокові ігри, які мають на меті дати користувачам LinkedIn можливість відпочити від рутини робочого дня.

YouTube запустив живе тестування своєї останньої генеративної функції штучного інтелекту з інструментом «натхнення» контенту, який тепер доступний деяким користувачам YouTube Studio.

Instagram додав чотири нові інтерактивні стікери, які, як він сподівається, сприятимуть більшому залученню та взаємодії користувачів

Після тижнів закликів до авторів «припинити плакатися» про охоплення та кількість підписників у додатку, Instagram сьогодні оголосив про значне оновлення алгоритму,

Компанія Mars Wrigley запустила нову загальноєвропейську кампанію Snickers напередодні Євро-2024 цього літа, у центрі якої міжнародні зірки футболу: Букайо Сака та Лука Модрич.

Дизайн-консалтингова компанія Elmwood, спираючись на неординарну індивідуальність Skittles, створила глобальне оновлення бренду, засноване на безглуздих основних активах, щоб привабити покоління Z.

Чиновники ЄС знову прагнуть випробувати свої нові повноваження відповідно до Закону про цифрові послуги (D.S.A.), щоб привести соціальні мережі у відповідність до вимог щодо використання даних та реклами.

Мережа ресторанів швидкого харчування Kentucky Fried Chicken, більш відома як KFC, випускає свій перший аромат у сфері косметики.

Якщо ви заходили в Instagram на вихідних, то могли помітити різке падіння кількості підписників у додатку.

Станом на сьогодні, 30 квітня 2024 року, Google Chrome вже розпочав поступову відмову від сторонніх файлів cookie. Декілька порад, що робити далі, залежно від вашої ситуації

Останні цифри показують, що використання Threads у США зростає, і тепер Meta прагне зробити ще один поштовх до збільшення кількості користувачів додатку

TikTok випробовує ще одну інтеграцію зі штучним інтелектом, де пропонується спробувати «AI-модзі», яка дозволяє сканувати обличчя, щоб створити мультяшний аватар для ваших стікерів у додатку.

Вхід у WhatsApp на iPhone стане простішим. Це станеться завдяки новій функції, яка вже працює на телефонах Android, а зараз впроваджується і на телефонах Apple.

Хоча китайський уряд заявив, що волів би закрити TikTok, аніж виконати указ уряду США про примусовий продаж, сама компанія вивчає сценарії, за яких вона могла б бути придбана американським провайдером після схвалення законопроекту, який зобов'язує компанію відокремитися від її китайського власника.

Pinterest представив новий огляд нових туристичних трендів у додатку, який може бути корисним для маркетологів, що прагнуть скористатися можливостями, пов'язаними з тематикою відпусток.

Бренди Khustyna та Art-Hall Ceramics представили унікальний дизайн хустини "Ukrainian Easter by Art-Hall"

Meta повідомила, що кількість користувачів Threads перевищила 150 мільйонів щомісячних активних користувачів.

Компанія Hyundai заявила в п'ятницю, що призупинила рекламу на X і веде переговори з соціальною мережею, безпосередньо щодо питань безпеки бренду.

LinkedIn випробовує нову опцію підписки, відповідно до своєї пропозиції LinkedIn Premium, хоча цього разу вона націлена на бізнес - LinkedIn Premium Company Pages.

Meta надала кілька нових порад для маркетологів, які хочуть запустити рекламні кампанії з генерації лідів

Це стало відомо після жорсткої конкуренції в Китаї з такими брендами, як Xiaomi та Huawei

З'явилася нова стара соціальна мережа. Це дітище венчурного капіталіста Навала Равіканта та колишнього керівника Tinder Брайана Норгарда.

Герцогиня Сассекська виходить з кухні свого каліфорнійського особняка в тизері, що презентує її новий бренд стилю життя.

Будинок Chiquita чекає на відвідувачів з 15 по 21 квітня за адресою у Мілані.

Маск підтвердив, що X (колишній Twitter) збирається розширити свою ініціативу з одноразової плати за нові акаунти X, як засіб боротьби з "невпинним натиском ботів" у додатку.

Однією з причин стала небезпека для персональних даних через російське походження платформи. Тож Brand Ukraine відмовились від використання Telegram.

Новий лімітований соус Heinz Classic Barbiecue Sauce, сенсаційно ніжний майонез зі смаком барбекю, створений на честь 65-річчя Barbie™.

Monobank та «Живчик» створили дуже креативну колаборацію. Разом вони випустили лімітовану серію напоїв зі смаком яблука та валеріани.(Саме те, що неообхідне кожному :)

Ця функція була запущена ще у 2021 році, проте, як повідомив експерт LinkedIn Ксав'є Деґро, віднедавна (а це січень 2024) LinkedIn видалить хештеги профілю, а також буде вилучено можливість увімкнути режим "Автор".

Instagram підтвердив, що незабаром буде відображати нотатки в профілях користувачів, надаючи ще один спосіб використовувати опцію "Нотатки, що спонукають до розмови", щоб стимулювати більшу залученість.

Навесні MasterZoo випустив новий проморолик у форматі спільного пухнастого звернення від домашніх улюбленців. У ньому пухнасті, пернаті, лускаті особистості з різних куточків України з ніжністю та любов’ю звертаються до своїх людей та дякують за їхню турботу і розуміння.

Pepsi оновили свій дизайн вперше за 14 років! Напій після редизайну вже з'явився на полицях магазинів

Ріанна щойно подарувала шанувальникам наступну рі для обговорення після нової музики - відверте інтерв'ю для журналу та фотосесію. І хоча шанувальники зазвичай люблять вбирати кожен шматочок співачки "Rude Boy", цього разу деякі користувачі мережі мають що сказати про її зовнішній вигляд.

Milla Nova на днях опублікували фото та відео просто неймовірно красивої колаборації з блогеркою Аліною Френдій та її чоловіком

Глобальна спортивна компанія PUMA запустила першу за 10 років всесвітню кампанію бренду "FOREVER. ШВИДШЕ. - Дивіться гру, яку бачимо ми", метою якої є зміцнення позиціонування PUMA як найшвидшого спортивного бренду у світі.

Останні новини Лінкедін, Тік Ток та Ютуб: новини, апдейти та тренди